Integrale en holistische massage

Integrale en Holistische Massage is een massagevorm die oosterse en westerse technieken combineert. Ook worden zowel verdiepende als verstillende technieken toegepast. Lees hierover meer¬†op de pagina ‘Integrale en Holistische Massage verder uitgelegd‘.

Kom je voor een holistische massage, dan beginnen we met een intakegesprek. Dat geeft richting aan de inhoud van de massages. Maar het echte werk vindt natuurlijk plaats tijdens de massage. Samen onderzoeken we op welk niveau een klacht of spanning aangeraakt wil worden.

Als een klacht al langer bestaat, of terugkerend is, kunnen onbewuste, onderliggende patronen een rol spelen. In de massage kunnen deze patronen aan het licht komen, waarbij het doorvoelen daarvan de spanning blijvend vermindert. Het loont de moeite om te kijken wat er in die vaak pijnlijke spanning verborgen zit.

Door de lagen van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam met elkaar te verbinden wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aangesproken. Door te benoemen wat je voelt ontstaat inzicht. Vastgezette energie kan daardoor weer vrijuit stromen. Je klacht vermindert, en kan bij een volledige behandeling volledig verdwijnen.

Klik op onderstaande onderwerpen om meer te lezen over:
Verdere uitleg over Integrale en Holistische Massage
Ontspanningsmassage
Klachtbehandeling
Welke technieken er gebruikt worden